Prestaties van onze kaatsers dit jaar in 2017(1e nationaal afdelingskampioenschap - hulde)
     Kaatsvereniging “Melle Veenstra” te Hilversum        1919 -2021(Met koninklijke erkenning)
Historie Ereleden FBA en KNKB Competitie/Leden Eregalerie Actualiteit
Onze leden komen uit Hilversum, Utrecht, Baarn, Maarssen, Zeist, Almere..... doet u ook mee !
Home Home
PRESTATIES IN 2014
De Kaatsvereniging Melle Veenstra beleeft een zeer sportief hoogtepunt dit jaar. Na een overwinning door ons afdelingspartuur wat voor Hilversum uitkomt met de spelers Jose Postma, Marinus Grond en Franke Ferwerda in Amsterdam moest ook gewonnen worden in Den Haag eind augustus. Nu kwamen voor onze vereniging uit: Site Ferwerda, Franke Ferwerda en Marinus Grond. Nadat in de eerste rond al een grote tegenstander werd uitgeschakeld werd in de finale gewonnen en mogen wij ons nadat we drie keer op rij hadden gewonnen in 2013, 2014 en 2015 nu ook in 2017 weer Nederlands Kampioen noemen. Vorig jaar werd nipt verloren in de finale van Amsterdam. Dit jaar is de wisselbeker weer terug in Hilversum.
 Het Open Nationaal Kampioen  schap is binnen in Den Haag
gewonnen prijzen op nationale kampioen schappen
Afdeling Successen in 2015
O
In Amsterdam won Hilversum met Site Ferwerda, Jose Postma en Marinus Grond. Jose boven in het midden staat 1e in het Dames klassement en Marinus rechts staat 1e in het Heren          Daarnaast werd dit viertal genomeerd voor de sportploeg van het jaar van de gemeente Hilversum. klassement.                                                                        De rugbyploeg won, maar het worden genomineerd bij de beste drie sportploegen van Hilversum is                                                                                            een zeer grote eer. Gefeliciteerd Site, Franke, Marinus en Jose.
Daarnaast stevenen een drietal kaatsers van de KV Melle Veenstra af op de Individuele overwinningen in de FBA competitie. Marinus Grond staat 1e bij de Heren A klasse Rob Deinum staat 1e bij de Heren 45+ Jose Grond staat 1e bij de Dames KORTOM HET LIJKT EROP DAT DE KV MELLE VEENSTRA ALLE PRIJZEN BINNENHAALT DIT JAAR. HULDE VOOR DE KAATSERS/STERS
Rob werd Koning in Den Haag en staat 1e in punten klassementt
Ddd